SEH-ballenmeisjes bij dames PEC Zwolle

Donderdag 15 november 2018

Je hebt teamuitjes en je hebt hele leuke teamuitjes. In die laatste categorie vallen de plannen van de SEH MO13-1. De meiden van het team zijn namelijk door PEC Zwolle uitgenodigd om ballenmeisje te zijn bij de eredivisiewedstrijd tussen de vrouwen van PEC en Ajax!

Het team had als plan om als uitje naar de wedstrijd te gaan. Toen PEC werd gemaild, kwam echter de mededeling dat voor de wedstrijd nog ballenmeisjes werden gezocht. En daar hoefde in Heerde natuurlijk niet lang over nagedacht te worden.

De meiden worden op de dag van de wedstrijd, vrijdag 23 november, uiterlijk 18.45 uur verwacht in het MAC3PARK stadion in Zwolle. Ze krijgen vooraf een instructie over wat ze moeten doen. De ballenmeisjes krijgen geen speciale kleding, maar zullen te bewonderen zijn in hun eigen SEH-trainingstenue. Na afloop van de wedstrijd krijgen de meiden de gelegenheid om handtekeningen van de PEC Zwolle-speelsters te verzamelen en tot slot zit er nog iets voor hen in petto, maar wat dat is blijft nog even een verrassing. Als dank voor het verzorgen van de ballenmeiden stelt PEC Zwolle daarnaast kosteloos entreekaarten beschikbaar voor de begeleiding van heteam. Het spreekt verder natuurlijk voor zich dat de meiden allemaal erg enthousiast zijn en veel zin hebben in deze wedstrijd!

De wedstrijd tussen de dames van PEC Zwolle en Ajax is onderdeel van de Eredivisie, de competitie voor de vrouwen. Daarin staat Ajax momenteel op plek twee. PEC Zwolle is de nummer zeven.

De PEC Zwolle Dames zijn geen onbekenden voor SEH. Een maand geleden speelde het team, in combinatie met een aantal beloften, een wedstrijd tegen de beloften van de JO17-1 en JO19-1 teams van SEH. Die wedstrijd op 'De Eeuwlanden' eindigde in 0-5 voor de bezoekers. De Zwolse doelpunten kwamen op naam van: Bonita Theunissen (2 stuks), Lauri Weijkamp, Rebecca Doejaaren en Kely Pruim. Het is niet duidelijk of deze wedstrijd heeft bijgedragen aan het leuke teamuitje voor de SEH-meiden, maar het zal zeker geholpen helpen! Een compliment hoe dan ook voor iedereen binnen de organisatie.

Overigens is het de bedoeling dat ook andere meidenteams van SEH bij de wedstrijd aanwezig zullen zijn. Maar dan niet als ballenmeisjes, maar als toeschouwers. Ook zij natuurlijk veel plezier gewenst!