SEH-jeugd oefent tegen vrouwen PEC

Donderdag 04 oktober 2018

De jongens van het onder 17-1 team van voetbalvereniging SEH hebben binnenkort een hele leuke en interessante wedstrijd voor de boeg. De vrouwen en meiden van PEC Zwolle komen op dinsdag 16 oktober naar ‘De Eeuwlanden’ voor een oefenduel!

En dat is dus niet zomaar een tegenstander voor SEH-trainer Gerben Bleumink en zijn spelers. De dames van Zwolle spelen immers in de Nederlandse Eredivisie en wisten daarin onlangs bijvoorbeeld nog de vrouwen van FC Twente te verslaan. PEC, dat SEH heeft benaderd voor deze wedstrijd, zal aantreden in een combinatieteam, bestaande uit voetbalsters van de vrouwen 1-selectie en de beloften.

De jongens van SEH (zie foto) spelen dit seizoen in de 1e klasse en zullen uiteraard daarin proberen zo hoog mogelijk te eindigen. En dan is de wedstrijd tegen PEC Zwolle natuurlijk een hele mooie oefengelegenheid.

De wedstrijd vindt dinsdag 16 oktober plaats op sportpark ‘De Eeuwlanden’ in Heerde. Aanvang van het duel is 19.00 uur. Publiek is meer dan welkom; de toegang is gratis!