Presentatiegids SEH deze week verspreid

Dinsdag 12 september 2017

Na bijna een heel jaar van werken is het eindresultaat eindelijk klaar: SEH laat deze week de duizenden presentatiegidsen verspreiden in Heerde en omgeving. De tiende editie van het clubblad is meer dan het lezen waard!

De presentatiegids wordt in het postcodegebied 8181 huis-aan-huis verspreid, gezamenlijk met De Schaapskooi. Mensen die lid zijn van de vereniging, maar niet in Heerde wonen, ontvangen later deze week het blad per post. Dit geldt ook voor de honderden sponsoren van SEH. Voor wie toch geen presentatiegids heeft ontvangen, omdat er in de wijk bijvoorbeeld geen Schaapskooi wordt rondgebracht, is het mogelijk de komende weken in de kantine van de voetbalvereniging een exemplaar op te halen. Maar wees er snel bij, want op is op!

De gids van dit jaar is alweer de tiende editie! Daarom heeft de verantwoordelijke pr-commissie van vv SEH geprobeerd er ook een extra feestje van te maken. Uiteraard wordt er teruggekeken op de feestweek begin maart in het kader van het 60-jarig bestaan van de vereniging. Maar daarnaast staan er leuke interviews in de gids en komen alle facetten van de vereniging voorbij.

Traditiegetrouw vindt de verspreiding van de gids in september plaats, om en nabij de start van de competities. Dit seizoen is de eerste wedstrijd van SEH 1 op 23 september in Hattemerbroek. Op 30 september speelt het vlaggenschip thuis tegen Wilsum om 14:30 uur. Uiteraard is iedereen daarbij van harte welkom.

De totstandkoming van deze gids is volledig verzorgd door vrijwilligers en de vele sponsoren van SEH. Aan een ieder die aan dit project heeft meegewerkt: veel dank!

Heeft u vragen of op-, dan wel aanmerkingen, over de gids of de daarin verstrekte informatie, neem dan contact op met Anton van Noorel van de pr-commissie: apnnoorel@gmail.com