SEH verliest van titelkandidaat OZC

Zondag 01 mei 2016

Het eerste elftal van SEH heeft afgelopen zaterdag in eigen huis verloren van titelkandidaat OZC Ommen. De 0-3 uitslag werd overigens pas na de rust bereikt.

De mannen van Sander Goossensen legden een prima eerste helft op de mat. SEH, dat al vroeg in de wedstrijd Van Oene geblesseerd zag uitvallen, kreeg via Barneveld na 35 minuten spelen de beste mogelijkheid van de eerste helft. Van der Steege mocht aanleggen vanaf 25 meter en bracht de OZC-doelman dusdanig in verlegenheid dat deze een rebound moest toestaan, die helaas door Barneveld vanaf 5 meter niet verzilverd kon worden.

Ook na rust speelde SEH als de mogelijkheid daar was met druk naar voren om zodoende OZC het voetballen lastig te maken. Waar SEH mogelijk aan een stunt begon te denken, besliste OZC het duel vervolgens in rap tempo.

Waar OZC allereerst profiteerde van een dekkingsfout achterin bij SEH, werd vervolgens een vrije trap prachtig binnen geschoten en mocht ook de OZC-aanvoerder vanaf 20 meter nog met succes aanleggen: 0-3. OZC geloofde het vanaf dat moment wel en de wedstrijd ging als de spreekwoordelijke nachtkaars uit.

Doordat Hattem won van Bruchterveld bleef SEH aan de goede kant van de streep staan, het heeft 1 punt meer dan Bruchterveld. Volgende week speelt SEH een uitwedstrijd. Koploper Gramsbergen is dan de tegenstander. Aanvang van dat duel is 14:30.