WZC wint Rabobank Jeugdselectietoernooi

Zondag 31 mei 2015

Onder prachtige weersomstandigheden heeft WZC Wapenveld, een week na het winnen van de play-offs voor promotie richting de 3e klasse, ook het Rabobank Jeugdselectietoernooi van SEH gewonnen. In de finale was het uiteindelijk met 1-0 te sterk voor Zwart Wit ’63.

Om 10:00 uur ging de bal al rollen op de beide kunstgrasvelden van SEH. Ook het uitstekend geprepareerde derde veld werd gebruikt door de twaalf teams om te bepalen wie zich in eerste instantie mochten gaan op maken voor de kwartfinales. Uiteindelijk overleefden Zwart Wit ’63, HZVV, VEVO en WZC Wapenveld deze schifting.

In de ene halve finale was WZC Wapenveld vervolgens tegenstander VEVO de baas door met 1-0 te winnen. Op het hoofdveld moesten strafschoppen de andere finalist bepalen. Zwart Wit ’63 nam deze beter, waardoor om 16:30 Zwart Wit ’63 en WZC Wapenvelden mochten gaan uit maken wie zich opvolger mocht gaan noemen van HZVV dat vorig jaar de grote trofee won.

In de finale, die onder leiding stond van scheidsrechter IJzerman en zijn twee neutrale assistenten, was het betere spel voor Zwart Wit ’63 maar ging WZC Wapenveld er uiteindelijk met de winst van door (1-0).

De jeugdselectie van SEH overleefde nog wel de poule maar ging helaas in de kwartfinale ten onder tegen HZVV uit Hogeveen.

Klik HIER voor foto's van het Rabobank Jeugdselectietoernooi.