FOTO’S: SEH JO9-1

Maandag 13 september 2021

De talenten van het team SEH JO9-1 zijn onlangs op de gevoelige plaat gezet op sportpark ‘De Eeuwlanden’. Dat is gedaan door hun eigen trainer én fotograaf Leon Schotman. Die afbeeldingen zijn nu te bekijken op de site.

De jonge spelers van het team voetballen ook dit seizoen weer in de Hoofdklasse. Afgelopen zaterdag werd knap gewonnen van de leeftijdsgenoten van Dos Kampen, met 5-4. Een week eerder werd maar liefst 1-20 (!) gewonnen van Batavia uit Lelystad! Andere ploegen waar binnenkort tegen gespeeld gaat worden zijn onder meer Unicum en WVF.

De tegenstanders hebben gemeen dat het stuk voor stuk grote en sterke verenigingen zijn, met veel jeugdelftallen. Maar het team van SEH kan zich doorgaans goed verweren in de duels. En dat is zeker een compliment waard voor de spelers én hun trainers/leiders, Bram Horst en Leon Schotman.

De afbeeldingen van het team en de spelers zijn te zien (naast de eigen teampagina op de site) in het speciaal daarvoor aangemaakte foto-album. Klik hier om de foto's te bekijken!