FOTO’S: Lopathon bij SEH groot succes!

Zondag 12 september 2021

Om SEH een financieel gezonde club te laten blijven die veel kan bieden voor de jeugd, heeft een clubje mensen binnen de vereniging bedacht om iets te gaan organiseren. Dit werd uiteindelijk de Plus Van den Hoven Lopathon. Deze activiteit is afgelopen vrijdag gehouden en hiervan zijn ook de nodige foto’s gemaakt!

De organisatie van de Lopathon had het vrijdag goed voor elkaar. De enige factor waar geen invloed op kon worden uitgeoefend was het weer. Net op het moment waarop de eerst groep eigenlijk zou beginnen, begon het flink te gieten. De organisatie besloot daarom eerder al het hele schema uit voorzorg met een half uur op te schuiven. De jongste lopers moesten nog wel zo nu en dan buffelen door de regen, maar naar mate de avond vorderde werd het weer gelukkig steeds beter!

Er werd fanatiek gelopen door de leden in de verschillende categorieën. En zeker voor wie ook een bedrag per rondje had afgesproken kon de opbrengst flink oplopen. Er waren bijvoorbeeld deelnemers die wel meer dan tien euro, tot zelfs vijftien euro, per afgelegd rondje kregen.

Nadat de oudste jeugd en de senioren ook hun Lopathon hadden afgelegd, was het nog tijd voor een verloting. Veel sponsoren hadden fraaie prijzen beschikbaar gesteld. Ook die opbrengst van de lotenverkoop ging uiteraard richting de Lopathon, om zo de club financieel te steunen in tijden van corona.

Aan het eind van de avond werd een voorlopige tussenstand van de opbrengst bekendgemaakt: 16.000 euro! Binnenkort zal het definitieve bedrag nog worden gedeeld. Hoe dan ook een fantastisch mooie opbrengst van een zeer mooie en goede georganiseerde actie!

Tijdens de Lopathon zijn ook foto’s gemaakt door Leon Schotman. Klik hier om deze te bekijken.

En ook Harry Zwarthof heeft afbeeldingen gemaakt tijdens de dag. Klik hier!