Geef SEH steuntje in de rug met actie van de PLUS

Woensdag 01 september 2021

Bij de supermarkten van PLUS, met natuurlijk ook de vestiging in Heerde, kunnen klanten vanaf volgende week sponsorpunten sparen voor de lokale club of vereniging. Ook SEH werkt mee aan deze actie. Dus doe mee en spaar je club gezond, want dat kan iedere vereniging na de afgelopen periode wel gebruiken.

Hoe werkt de actie?

*Vanaf 5 september tot en met 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten.

*Kras de code van de voucher open en scan de qr code met je mobiele telefoon. Of ga naar de site plus.nl/sponsorpunten

*Bekijk alle deelnemende clubs en bepaalde hoeveel punten je geeft aan iedere clubs. We hopen natuurlijk zoveel mogelijk aan SEH! Voer de unieke code van de vouchers in zodat ze worden geactiveerd.

*Digitaal sparen kan ook. Dan krijg je de sponsorpunten in de PLUS app. Als je digitaal spaart ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.

*Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van ons cluppie!

Wie veel sponsorpunten activeert maakt ook nog kans om clubsponsor van de week te worden. Daarmee maak je kan op een PLUS cadeaukaart, ter waarde van 75 euro. Alle info en actievoorwaarden zijn te bekijken op de site plus.nl/club of bekijk de foto bij dit bericht.

In totaal stelt PLUS van den Hoven Heerde 12.500 euro beschikbaar voor alle deelnemende clubs. Doe dus mee en zorg ervoor dat een flink deel daarvan naar de clubkas van SEH gaat!

Overigens is er in ongeveer dezelfde periode ook een spaaractie bij de Jumbo. Bekijk daarover dit bericht voor meer info.