Spaaractie met clubartikelen bij Jumbo Heerde

Woensdag 01 september 2021

Beste leden,

Vanaf woensdag 8 september (tot en met 2 november) gaat SEH met de Jumbo in Heerde een bijzondere samenwerking aanAlle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze Jumbo supermarkt sparen voor gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee? Acht weken lang ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen bij Jumbo Heerde een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van de Jumbo inleveren. Je krijgt dan een unieke code!

Via www.myclubstore.nl/jumboheerde wordt je doorverwezen naar een speciale webshop. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je hier vervolgens jouw club selecteren (SEH), je artikel selecteren, kan je vervolgens dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult het artikel ongeveer 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

Naast dat je geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen is het leuke aan deze actie dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling sponsort Jumbo Heerde namelijk de clubkas. Ga daarom vanaf 8 september naar Jumbo Heerde. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Wij wensen iedereen veel spaarplezier!

Overigens is er in ongeveer dezelfde periode ook een spaaractie bij de PLUS. Bekijk daarover dit bericht voor meer info.