Gemaakte opnames bij SEH binnenkort op tv

Donderdag 26 augustus 2021

De camerabeelden die eerder zijn gemaakt op sportpark De Eeuwlanden voor het tweede seizoen van het RTL 4 programma 'Clubliefde' worden binnenkort uitgezonden op televisie! Met daarin dus ook aandacht voor voetbalvereniging SEH uit Heerde.

In 'Clubliefde' bezoekt presentator Jochem van Gelder elke aflevering een aantal sportverenigingen in Nederland om te kijken hoe het er daar aan toe gaat. Het programma wordt onder andere gesponsord door ARAG, de Grote Clubactie en Total Nederland.

In elke aflevering heeft Total een onderdeel in het programma rondom de Total spaaractie. Hiervoor is het programma ook bij SEH geweest, omdat we als club succesvol bezig zijn geweest met de Total spaaractie. We hebben in een eerder seizoen zo’n 437 euro bij elkaar gespaard. Op de beelden, die al enige tijd geleden gemaakt zijn, is te zien wat er met het geld is gedaan.

De beelden uit Heerde komen voorbij in aflevering 3 (van 6) van het tweede seizoen. De aflevering wordt op drie momenten uitgezonden op RTL 4. En wel op:

* Zaterdag 25 september om 17.00 uur

* Zondag 26 september om 12.30 uur

* Zondag 26 september om 16.30 uur

Elke aflevering zal in totaal drie keer uitgezonden worden op televisie en komt daarna ook op YouTube te staan.

Bron foto: RTL Nederland.