SEH 1 opent competitie met derby in Veessen!

Zaterdag 21 augustus 2021

Het eerste elftal van voetbalvereniging SEH uit Heerde opent de competitie in het seizoen 2021-2022 met een derby! De KNVB heeft deze zaterdag het programma voor de 4e klasse C bekendgemaakt.

Het eerste duel voor de mannen van trainer Edwerd Schuring is dus gelijk een mooie. De derby in Veessen tegen VEVO staat op het programma op zaterdagmiddag 25 september. Een week later is het eerste thuisduel van het seizoen, tegen EFC’58 uit Ermelo. En zeven dagen daarna volgt het tweede uitduel; wederom een derby. Dit keer tegen WZC Wapenveld.

De eerste derby tegen Heerde wordt gespeeld op De Eeuwlanden, op zaterdag 20 november. Dat is de enige kraker die in het jaar 2021 thuis wordt gespeeld. SEH heeft de twee weken voor de wedstrijd tegen Heerde geen competitieduels, mede omdat het begin november een speelronde vrij is vanwege een oneven aantal teams in de competitie. De laatste wedstrijd voor de winterstop speelt het eerste elftal in Heerde tegen Barneveld, op 11 december.

De tweede seizoenshelft begint ook weer gelijk met een derby. Dan moet SEH naar Epe op 22 januari, voor een duel tegen EZC’84. Maar de meeste supporters en liefhebbers zullen nu vooral al uitkijken naar de periode van eind maart en begin april. Dan moeten de blauwwitten uit Heerde achtereenvolgens thuis tegen EZC, uit tegen Heerde (om 15.00 uur!) en thuis tegen WZC. Drie derby’s in normaliter drie weken tijd, dus!

De laatste duels voor de competitie worden volgens planning eind mei gespeeld. Op 21 mei is Prins Bernhard het laatste team dat op bezoek komt op De Eeuwlanden. Een week later moet SEH voor het slotduel naar Ermelo, voor een wedstrijd tegen EFC’58.

Bekijk de afbeelding bij dit bericht voor het complete programma voor het komende competitieseizoen. De wedstrijden zijn op de teampagina van SEH 1 ook terug te vinden. Let op: het kan nog zijn dat bijvoorbeeld de derby's worden verplaatst naar een later aanvangstijdstip (zoals 17 of 18 uur).

Het programma van het vlaggenschip in de voorbereiding en de beker is hier te vinden.