Plus Van den Hoven Lopathon op 10 september!

Donderdag 09 september 2021

De afgelopen anderhalf jaar hebben we in de wereld door de komst van het coronavirus een bijzondere tijd doorgemaakt. En nog altijd heeft het invloed op ons dagelijks leven.

Ook op vv SEH heeft dit virus een financiële weerslag gehad, omdat de activiteiten een tijdje noodgedwongen stil hebben gelegen. Zo was een bezoek aan de kantine- en daarmee de verkoop van eten en drinken- lange tijd niet mogelijk. Om SEH een financieel gezonde club te laten blijven die veel kan bieden voor de jeugd, heeft een clubje mensen binnen de vereniging bedacht om iets te gaan organiseren. Het doel is om een financiële bijdrage te leveren met álle leden van de club!

Zet daarom de Plus Van den Hoven lopathon voor vv SEH in de agenda op vrijdag 10 september!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om alles geregeld te krijgen, hoewel het niet eenvoudig is om wat te organiseren in deze tijd. Toch lijkt het zoals het nu is, onder voorbehoud van nieuwe coronaregels, dat deze activiteit door kan gaan.

Daarvoor is de hulp van iedereen nodig! Trainers, leiders en leden zijn belangrijk om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen, zodat we SEH door deze moeilijke financiële tijden kunnen helpen. We willen immers alle teams, zowel jeugd als senioren, dezelfde mogelijkheid kunnen bieden als die we nu ook hebben.

Hoe gaat het nu verder en wat is het plan op 10 september?

Vanaf deze donderdagavond liggen de lijsten voor alle lopers klaar in de postvakken van de leiders. Deze dienen zaterdag 4 september weer ingeleverd te worden bij Ben Toorn of Gert Jan Toorn. De lijst is eventueel ook hier te downloaden.

Ook is er al een schema van wie wanneer gaat lopen. Zie daarvoor de afbeelding bij dit bericht of klik hier. De jongere groepen beginnen. Zij zullen kleinere rondjes rennen in ook minder tijd. Vanaf de JO/MO13 worden de afstand en de looptijd langer: rondjes van 300 meter en drie kwartier de tijd! De eerste leden zullen om 16.45 uur starten en de laatsten rond 20 uur. Aansluitend is er voor de senioren nog een avond met muziek gepland.

We hopen natuurlijk op medewerking en op een zo groot mogelijke opbrengst. Maar daarvoor hebben we wel ieders hulp en enthousiasme nodig. Als iedereen zijn of haar energie er insteekt kunnen we een heel mooi bedrag ophalen. Samen kunnen we het verschil maken en ervoor zorgen dat SEH een gezonde club blijft.

Doe dus mee! #WijzijnSEH

Een plattegrond rondom de organisatie van de Lopathon is inmiddels ook beschikbaar en online: klik hier.