Startdata en tijden trainingen nieuwe seizoen

Dinsdag 03 augustus 2021

Aangezien het nieuwe seizoen voor de deur staat, willen wij op deze wijze alvast enkele datums met jullie delen. Zo is in het bestand 'startdata seizoen 2021-2022' te zien wanneer welk team weer begint met trainen. Aanvullend hierop zijn de data waarop de KNVB de beker- en competitie indelingen bekend maakt:

* 13 augustus de bekerindeling, 14 augustus het programma.

* 27 augustus de competitie-indeling, 28 augustus het speelschema.

De jeugdteams in de categorie O8 tot en met O12 spelen overigens géén bekerwedstrijden, als gevolg van gewijzigde competitie opzet door KNVB.

Het kan zijn dat een team later van start gaat met de training, in verband met de vakanties. Dit is aan de trainer zelf om te bepalen. Leiders en trainers zullen hierover ook communiceren met de spelers. Bij de eerste trainingen zal de materiaalcommissie, in overleg met de trainers, sleutels van ballenhokken uitdelen en trainingsmaterialen verstrekken.

De trainingsdagen- en tijdstippen voor komend seizoen zijn te vinden in het bestand: 'trainingstijden/veldindeling 2021-2022'. Of bekijk de foto bij dit bericht. Kom je hier niet helemaal uit of is het je niet helder? Dan hierbij een tip. Bekijk eens de onderste pagina's van het document. Hier staat per team duidelijk aangegeven wanneer er wordt getraind.

Mochten er vragen zijn over bovenstaande dan kunt u contact zoeken met een lid van het jeugdbestuur of het Hoofd Jeugd Opleidingen. Beide genoemde documenten zijn ook te vinden op de site via de opties 'vereniging' en 'publicaties'.Wij wensen iedereen een fijne vakantie en hopen elkaar in het nieuwe seizoen te mogen begroeten op sportpark 'De Eeuwlanden'!

Het Jeugdbestuur.