Indeling beker en programma voorbereiding SEH 1

Donderdag 26 augustus 2021

De indeling voor de bekercompetitie van SEH 1 is bekend. Het eerste elftal uit Heerde zal het in een poule moeten opnemen tegen Hulshorst, Noord Veluwe Boys en Zwart Wit ‘63 (zie foto).

De eerste wedstrijd is op zaterdag 4 september. De aanvangstijd bij alle bekerduels staat nu op 14.30 uur. Het exacte programma is inmiddels ook bekend en hieronder bijgewerkt. Alleen de poulewinnaar gaat door naar de volgende ronde.

De tegenstanders zijn redelijk bekend voor SEH. Dat geldt zeker voor Noord Veluwe Boys uit Hattemerbroek. Dat team zat de laatste jaren vaak bij de Heerdenaren in de competitie. Maar het komende seizoen juist niet. Dan speelt NVB in 4D, SEH in 4C.

De overige twee opponenten spelen derde klasse. Al moet daarbij gezegd worden dat Hulshorst een aantal moeilijke jaren heeft gekend tijdens de niet afgemaakte seizoenen door corona. De roodhemden nemen het dit seizoen in de competitie op tegen onder meer Vios Vaassen, Oene en beide ploegen uit Hattem, in 3C.

Zwart Wit ‘63 zit in een andere derde klasse, 3B. Dat team moet vooral de kant van Veenendaal en Apeldoorn op. In het seizoen 2019-2020, niet afgemaakt door corona, werden de zwartwitten tweede in de derde klasse. Op papier een goede tegenstander dus!

Ook voor de bekercompetitie zal SEH 1 natuurlijk al oefenwedstrijden spelen. Dit ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Hieronder staat het huidige programma voor augustus en begin september*. Of bekijk hier het complete oefenprogramma van alle SEH-teams.

Donderdagavond 5 augustus: 1e training

Zaterdag 14 augustus: SEH- Vios Vaassen, 14.30 uur (uitslag: 1-0)

Zaterdag 21 augustus: Noord Veluwe Boys- SEH, 13.00 uur (uitslag: 2-1)

Dinsdag 24 augustus: SEH- Emst, 20.00 uur (uitslag: 2-0)

Zaterdag 28 augustus: SEH- Hulshorst, 14.30 uur

Zaterdag 4 september: 1e bekerwedstrijd; SEH- Hulshorst, 14.30 uur (uitslag: 2-2)

Dinsdag 7 september: Terwolde- SEH, 20.00 uur (uitslag: 1-1)

Zaterdag 11 september: 2e bekerwedstrijd; Zwart Wit '63- SEH, 14.30 uur (Uitslag: 2-1)

Zaterdag 18 september: 3e bekerwedstrijd; Noord Veluwe Boys- SEH, 14.30 uur

* Onder voorbehoud van wijzigingen!

Wedstrijden zijn volgens de huidige coronaregels voor iedereen toegestaan en publiek is bij amateurwedstrijden en trainingen welkom, met inachtneming van de anderhalve meter afstand en met vaste plaatsen. 

De competitie start op 25 september. De indeling hiervoor is al wel bekend, het programma volgt eind augustus.