FOTO'S: Afsluiting Veldhuis League4Kidz en Minipups!

Maandag 21 juni 2021

De jonge talenten van de Veldhuis League4Kidz van voetbalvereniging SEH uit Heerde hebben afgelopen zaterdag hun laatste potjes in hun eigen, onderlinge competitie afgewerkt. Tijdens de prijsuitreiking zijn foto's gemaakt.

De jongens en meisjes van 6 en 7 jaar trainden de afgelopen maanden op woensdag aan het einde van de middag en werkten op zaterdagmorgen hun eigen onderlinge competitie af. In teams van vier of vijf kinderen, in de shirtjes van bijvoorbeeld Barcelona en Inter Milaan, mede mogelijk gemaakt door sponsor Veldhuis Advies uit Heerde. Deze competitie heeft er inmiddels al tien seizoenen opzitten, een jubileum waar de voetbalvereniging trots op is!

Het team Atlético Madrid werd dit voorjaar de kampioen (zie foto), maar uiteraard was er voor iedere deelnemer een aandenken en iets lekkers. Dit was ook het geval voor de allerjongste talenten van de Minipups. Verder was er nog de strijd om de penaltybokaal. Nils was hier de winnaar, vlak voor Shador en Wout.

Van de afsluiting zijn foto´s gemaakt door Harry Zwarthof. Deze afbeeldingen zijn te bekijken in het speciaal hiervoor aangemaakte album op deze site.