Koop loten voor SEH bij de Amateurvoetbal loterij!

Woensdag 09 juni 2021

Zowel sportief als financieel gezien was het voor veel voetballers en verenigingen een pittig jaar. Daarom organiseert de KNVB voor alle voetbalverenigingen in Nederland vanaf dit weekend de Amateurvoetbal Loterij. Daarmee kunnen verenigingen eenvoudig extra inkomsten genereren. Ook SEH doet hieraan mee!

Meedoen aan de Amateurvoetballoterij is heel eenvoudig en volledig digitaal. Langs de deuren gaan om loten te verkopen is dus niet nodig.

Een lot kost slechts 2,50 euro. Deelnemers maken kans op gave prijzen, onder meer door de KNVB gesponsord (zoals tickets voor wedstrijden, een rondleiding bij de KNVB en materiaalpakketten), en 80 procent van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de club. Dat is dus twee euro per lot! Een deel van de overige inleg wordt verder ook weer in de prijzenpot gestopt.

Inmiddels is de Amateurvoetbal loterij echt gestart en loten kopen kan vanaf heden tot en met 12 juli. Op dezelfde datum is de trekking en snel daarna worden de prijswinnaars én natuurlijk de totale opbrengst voor de vereniging bekend gemaakt.

We vragen iedereen die SEH een warm hart toedraagt loten te kopen via deze loterij ten behoeve van de Heerder vereniging. Elk gebaar, hoe groot of klein ook, is meer dan welkom. Zeker in deze coronatijden!

 

Hoe kan je meedoen?

* Ga naar www.amateurvoetballoterij.nl

* Selecteer onze vereniging

* Koop voor €2,50 per stuk één of meerdere loten

* Maak kans op leuke voetbalprijzen

* En stuur de loterij door naar zoveel mogelijk teamleden, vrijwilligers en vrienden

Let op: meedoen is mogelijk vanaf 18 jaar.

 

Meer weten over deze actie? Bekijk dan de uitleg; https://amateurvoetballoterij.nl/uitleg

Gelijk naar de actiepagina van SEH om loten te kopen? Dat kan hier; https://amateurvoetballoterij.nl/club/seh