Schouderklopjes voor leden SEH

Woensdag 09 juni 2021

Het 'decoratiebeleid' binnen SEH biedt de mogelijkheid om leden die een bijzondere taak voor de voetbalclub uit Heerde hebben vervuld extra aandacht te geven in de vorm van een zogenaamde 'schouderklop'. Het uitreiken van dit kleinood gebeurt doorgaans tijdens een vrijwilligersavond of de nieuwjaarsreceptie, maar deze activiteiten konden vanwege het coronavirus dit seizoen helaas niet doorgaan.

Toch is onlangs aan drie leden van SEH het schouderklopje uitgereikt. Het eerste beeldje was voor Bertus ter Velde. Hij is jarenlang zelf speler geweest, was meer dan 30 jaar trainer van de overige senioren en bovendien het aanspreekpunt van de onderhoudsploeg.

Ook Bert Bagerman kreeg een schouderklop. Bert is zelf jarenlang speler geweest van het eerste team. Daarna werd hij trainer. Aanvankelijk in de jeugd en later was hij leider van het 3e elftal.

Ook Tonnie Hofmeijer (trainer van de MO17) mocht deze vorm van waardering ontvangen. Hij zorgde de laatste jaren ook voor de uitstekende hygiëne van de kleed- en toiletruimtes bij SEH. Van de uitreiking aan Tonnie is een foto gemaakt.