Nieuwe indeling jongensteams online!

Vrijdag 02 juli 2021

De voorlopige indelingen van de jongensteams voor het seizoen 2021-2022 zijn vandaag, dinsdag 25 mei, op de site van SEH geplaatst. De informatie is vanaf heden ook te vinden via: 'Vereniging' - 'Publicaties' - 'Trainers en leiders'!

Het document met de indeling is hier in één keer te lezen!

Onderaan het document is via tabbladen aan te geven welke leeftijdscategorie je wilt bekijken. Zie je dan niks? Het kan zijn dat je dan aan de rechterkant nog weer even naar boven en/of naar links moet scrollen!

Na overleg met trainers, coördinatoren en leiders zijn ook de voorlopige klasse-indelingen van de jongensjeugdteams van SEH voor komend seizoen bepaald, deze zijn ook in het document te vinden per team.

Voor vragen over de indeling kan er contact opgenomen worden met Hoofd JeugdOpleidingen Gerrit van Leeuwen of lid van de VoetbalTechnischeCommissie, Michiel de Gooijer. Het gaat in totaal om 21 teams voor volgend seizoen, een heel mooi aantal (na de winterstop komt er zoals inmiddels gebruikelijk nog een 08-2 bij)!

De indeling van de meidenteams voor volgend seizoen is hier te vinden.

UPDATE 02 JULI: er hebben de laatste weken nog enige aanpassingen plaatsgevonden in de indelingen van de jongensteam voor 21-22. Deze wijzigingen zijn nu ook verwerkt in het bestand!