Trainen kan vanaf volgende week weer!

Woensdag 07 april 2021

Zoals bekend hebben we als club besloten om de trainingen op ons sportpark sinds eind vorige maand voor een periode van 2 weken stil te leggen. Reden hiervoor was het flinke aantal coronabesmettingen in Heerde. Deze 'lockdown' duurt tot 11 april.

De terechte vraag is: wat daarna? Wat dat betreft is er goed nieuws met een positief antwoord, want er is geen reden om de trainingen nog langer stil te leggen. De situatie rond het aantal besmettingen is de laatste weken wel verbeterd. De leerlingen van het Talent gaan weer normaal naar school. En ook de gemeente geeft niet aan dat we als club onze activiteiten moeten staken.

Na overleg, en het inwinnen van advies bij een deskundige die de ontwikkelingen rond het virus nauwgezet volgt, heeft het bestuur dus besloten dat de trainingen vanaf maandag 12 april a.s. weer opgestart kunnen worden volgens het bekende trainingsschema!

Uiteraard vanzelfsprekend nog wel met alle coronaregels die nog gelden inachtnemend, zowel binnen als buiten het sportpark! Wat die maatregelen zoal zijn is onder andere hier te lezen.

Hopelijk tot snel in goede gezondheid!

Het bestuur.