Alle trainingen voor 2 weken stilgelegd

Zondag 28 maart 2021

Het aantal coronabesmettingen neemt schrikbarend toe in onze gemeente. Er zijn al meer besmettingen genoteerd dan een jaar geleden toen ook een donkere wolk van besmettingen over ons dorp hing. Ook bij onze club zijn er inmiddels diverse besmettingen genoteerd met name in de jeugd, maar ook bij seniorleden. De school Het Talent sluit zijn deuren en ook op De Noordgouw zijn klassen naar huis gestuurd.

Er is volgens de normen van het RIVM sprake van een zeer ernstige situatie. Onze voetbalclub heeft hier een grote verantwoordelijkheid te dragen.

Na raadpleging en overleg met verschillende mensen binnen onze vereniging heeft het bestuur dan ook besloten om alle trainingen bij onze club ingaande 29-03-2021 gedurende 2 weken (tot 11-04-2021) stil te leggen.

Dat besluit is teleurstellend en zeer tegen onze zin, maar we nemen hiermee de verantwoordelijkheid die bij de ernst van de situatie hoort. Door dit te besluiten verminderen we het aantal contacten, een voorwaarde om de coronabesmettingen (zowel bij jongeren als bij ouderen) zoveel mogelijk te voorkomen.

Let op: eerder dit weekend hebben we al bericht dat tot nader order alle activiteiten, trainingen en wedstrijden voor de teams tot en met O13 werden afgelast. Nu gaat het sportpark dus voor alle categorieën op slot. We communiceren het uiteraard als er weer wat kan!

Voor nu: blijf gezond en houd je aan de regels! Want dan zien we elkaar hopelijk weer snel.

Het bestuur.