Sportpark op slot voor teams tot en met O13

Zaterdag 27 maart 2021

Helaas zien we de afgelopen week dat het aantal besmettingen in Heerde flink oploopt. Ondanks verschillende maatregelen hebben we het coronavirus er nog lang niet onder. We zien dat ook op onze eigen vereniging, en dan met name bij de jongste jeugd: er zijn bijvoorbeeld veel jongens en meisjes die in quarantaine moeten. Het bestuur van SEH heeft daarop besloten tot nader order alle activiteiten, trainingen en wedstrijden voor de teams tot en met O13 af te gelasten.

We weten inmiddels dat veel van de besmettingen in Heerde bij de jongste jeugd zitten. Basisschool Het Talent in Heerde, waar ook veel leden van SEH onderwijs krijgen, heeft al besloten de komende week helemaal dicht te gaan. Wij gaan als vereniging mee in die lijn en sluiten het sportpark daarom, met veel pijn in ons hart, voor de jongste jeugd. Zodra zij weer welkom zijn communiceren we dat uiteraard!

Bovendien houden we ook de situatie onder de andere jongeren én de senioren nauwlettend in de gaten. Zij kunnen nu nog doorgaan met trainen. Wel houden we de vinger aan de pols en mocht er aanleiding voor zijn, dan sluiten we soortgelijke maatregelen voor deze categorieën niet uit. We kijken daarbij bijvoorbeeld ook naar wat de middelbare school in onze gemeente doet.

We wijzen nog maar eens op het belang van de basisregels: blijf bijvoorbeeld thuis bij klachten. Doe dat ook écht, het is beter voor jezelf. Maar ook voor je teamgenoten en andere mensen van de club. En moet je in quarantaine, doe dit dan ook. En wees niet degene die toch even lekker gaat trainen en daarmee mogelijk andere mensen besmet. Dat mag en kan simpelweg momenteel niet!

We kunnen ons voorstellen dat het besluit van het bestuur zorgt voor de nodige reacties en vragen. We staan daar uiteraard open voor. Je kunt contact opnemen met bijvoorbeeld Eric Wagenaar (voozitter Jeugdbestuur), via mob.: 06-4705 1980.

Voor nu: blijf gezond en houd je aan de regels! Zowel binnen als buiten het sportpark. Want dan zien we elkaar hopelijk weer snel.

Het bestuur.