Jan Willem Hanekamp wordt nieuwe trainer JO19-1

Donderdag 04 maart 2021

De VoetbalTechnische Commissie (vtc) van vv SEH uit Heerde is blij te kunnen meedelen dat Jan Willem Hanekamp volgend seizoen trainer/coach wordt van SEH JO19-1! De oefenmeester, in het bezit van het UEFA B diploma, heeft nu nog de talentvolle J017-1 groep onder zijn hoede. Dit team komt uit in de hoofdklasse.

Jan Willem Hanekamp heeft al een behoorlijke staat van dienst opgebouwd als trainer bij vv SEH. Zijn trainerscarrière begon in 1987 bij de toenmalige E1 van SEH. Inmiddels heeft Jan Willem er ruim 20 jaar trainerschap opzitten bij SEH en heeft hij alle jeugdselectieteams van de voetbalclub meerdere jaren onder zijn hoede gehad. 

Hoogtepunten voor Jan Willem waren de vier opeenvolgende (!) kampioenschappen begin jaren 90 met de toenmalige D1 (lichting met onder meer Richard van de Streek, Marc Holtdijk en Ronald Wagenvoort), promotie met SEH 2 in het seizoen 2006-2007 en de oprichting van de Veldhuis League4Kidz in het seizoen 2010-2011. 

,,Ik heb er heel veel zin in om precies na 20 jaar opnieuw als trainer van SEH JO19-1 aan de slag te gaan. Een mooie uitdaging om deze leuke en talentvolle groep te helpen in hun verdere voetbalontwikkeling’’, aldus Jan Willem.  ,,Als Voetbaltechnische Commissie zijn we blij dat we in Jan Willem de juiste persoon hebben gevonden om de overstap van jeugd naar de senioren kleiner te maken’’, reageert bestuurslid Gert Toorn.

SEH wenst de trainer natuurlijk veel succes toe, zowel in zijn huidige als nieuwe functie!

Foto: team SEH A1, seizoen 2000-2001