Trainingsschema vanaf 3 maart

Woensdag 24 februari 2021

Zoals inmiddels bekend blijven de lockdown en de avondklok tenminste tot en met 15 maart van kracht, maar er was deze week ook goed nieuws te melden: jongeren tot en met 26 jaar(!) mogen weer samen buiten sporten op sportaccommodaties. Dus ook bij SEH!

Doordat de avondklok wordt verlengd tot en met 15 maart 04.30 uur en er vanaf 3 maart ook weer seniorenteams zullen trainen bij SEH, zijn er aanpassingen nodig aan het trainingsschema. Want na 20.30 uur vinden er geen activiteiten meer plaats op het sportpark. Dus een aantal teams moet op andere tijden trainen. De club vraagt aan alle betrokkenen om de trainingen tijdig te beëindigen. Door op tijd te stoppen kan iedereen voor 21.00 uur bij huis zijn en riskeert niemand een boete van 95 euro. Voor sporten geldt immers geen uitzondering!

Inmiddels is het nieuwe trainingsschema gereed. Zie de afbeelding bij dit bericht of klik hier. Het zal hier en daar wat inschuiven zijn, maar met ieders begrip moet het mogelijk zijn voor iedereen om te trainen.

Let op: op de derde pagina van het document staan de wijzigingen nog even per team gemeld. Handig om te bekijken!

Het schema duurt in eerste instantie tot en met 15 maart, afhankelijk van de vraag of de avondklok al dan niet verlengd gaat worden.