Radio 794 Sportquiz: De ontknoping

Maandag 15 februari 2021

Nu meer en meer duidelijk wordt dat de kans op het doorgaan van de voetbalcompetities dit seizoen minimaal is, heeft de redactie van Radio 794 Sport bedacht om een heuse voetbalquiz te organiseren: een competitie tussen de hoofdtrainers van alle voetbalverenigingen die de omroep normaliter in de reguliere uitzendingen heeft. Daar hebben we vaker al iets over gemeld op onze site. Aanstaande zaterdag, 20 februari, is de grote finaledag. Ook hoofdtrainer Edwerd Schuring van SEH is nog in de race!

Want Jate Leerdam van VEVO en Edwerd Schuring van SEH nemen het tegen elkaar op in de ‘best of the rest’ finale. In de 'Grande Finale' kruisen Maikel Amzand van VIOS Vaassen en Gert-Jan Piksen van EZC '84 uit Epe de degens. Wie wordt gekroond tot winnaar van de RTV 794 Sport voetbalquiz en wint een mooie prijs? We weten het zaterdagmiddag.

De competitie is in principe een radiowedstrijd, maar het zal ook worden uitgezonden op het beschikbare TV-kanaal. Via het beeld worden de quizmaster en jury vanuit de studio live in beeld gebracht. Van de trainers zijn dan tussendoor pasfoto's te zien. De uitzendingen zijn te beluisteren/bekijken via RTV 794, iedere week op zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur.

De uitzending van afgelopen zaterdag gemist? Check 'm hier!