Edwerd Schuring verlengt als hoofdtrainer SEH!

Dinsdag 22 december 2020

Trainer Edwerd Schuring (foto) zal ook het volgende seizoen, 2021-2022, aan de slag gaan met de eerste selectie van voetbalvereniging SEH uit Heerde. Daarover zijn beide partijen het snel met elkaar eens geworden.

Edwerd Schuring (32 jaar, woonachtig in Heerde) is bezig aan zijn eerste seizoen bij SEH als hoofdtrainer. Een bijzondere periode, aangezien er vanwege het coronavirus tot nu toe nog maar vier competitiewedstrijden zijn gespeeld. De blauwwitten komen dit seizoen uit in de 4e klasse D.

De voetbaltechnische commissie (VTC), de spelersgroep én de overige stafleden zijn content over de samenwerking met Schuring, die zijn contract dus met een jaar heeft verlengd. ,,Edwerd is betrokken, zijn visie komt overeen met die van SEH en ondanks dat we een raar seizoen kennen vanwege het coronavirus brengt hij zijn enthousiasme over op de groep. We zijn dus blij dat Edwerd Schuring ook volgend seizoen trainer is bij SEH'', licht bestuurslid Gert Toorn van SEH toe.

Ook de trainer zelf is blij met de verlenging: ,,De eerste maanden zijn mij goed bevallen. Het beeld dat ik vooraf had van SEH klopt helemaal. Ik ben terechtgekomen bij een zeer betrokken vereniging. De visie en de doelstelling komen overeen met wat ik voor ogen heb. Ook de faciliteiten zijn goed. Dus ik zie volop mogelijkheden om het team en mezelf te ontwikkelen!''

SEH wenst de hoofdtrainer veel succes toe, zowel in het huidige als het volgende seizoen! Het is overigens op het moment van schrijven nog onduidelijk of- en wanneer- de competitie in het voorjaar weer wordt hervat.