‘Rondje voor de club’ ook bij SEH!

Dinsdag 08 december 2020

Nu de kantines al langere tijd dicht moeten blijven, lopen amateurclubs veel geld mis. Dat is ook bij SEH natuurlijk het geval. Clubplan Nederland, een actiebureau voor sportclubs, is daarom een actie gestart: Rondje voor je club! Ook SEH doet hieraan mee!

Een rondje is een donatie voor de club, ter waarde van pak ‘m beet een rondje in de kantine. Je krijgt er geen drankjes voor terug, maar helpt je club er wel mee. Een rondje kost 20 euro. Er is ook te kiezen uit een kwart rondje, half rondje of zelfs meerdere rondjes tegelijk. Hoe meer rondjes SEH ontvangt, hoe beter dat voor de clubkas is. Want de donaties gaan naar de clubkas. 

De kosten voor de ondersteuning en alle administratie en betalingen voor de actie bedragen 7,5 procent van de opbrengst + 0,29 euro per donatie voor iDeal. En de rest gaat dus allemaal naar SEH.

In eerste instantie duurt de actie tot en met 31 december van dit jaar, maar als de kantines onverhoopt langer dicht moeten blijven duurt het rondje voor de club wellicht nog langer. De opbrengst wordt uitgekeerd in januari.

Deze actie loopt al een tijdje en voor elke club kan een rondje gegeven worden op de site. Als SEH hebben we deze actie nog niet gepromoot, daardoor is het aantal bijdragen nog zeer beperkt. Maar landelijk zijn er toch al meer dan 10.500 rondjes, ter waarde van ruim twee ton, gegeven. We hopen daarom nu dat ook wij tot het eind van het jaar nog vele digitale rondjes mogen ontvangen. Elke bijdrage, hoe klein of groot ook, wordt zeer gewaardeerd!

Geef jij SEH ook een rondje? Dat kan hier.

Meer weten over de actie? Bekijk hier het antwoord op veelgestelde vragen.