Mooie cheque dankzij Rabo ClubSupport!

Zaterdag 07 november 2020

Voetbalvereniging SEH uit Heerde heeft dit weekend een hele mooi cheque mogen ontvangen. In een gouden enveloppe werd een cheque met daarop een bedrag van liefst 1211,24 euro ontvangen (zie foto), in het kader van de actie Rabobank ClubSupport (voorheen Clubkas Campagne)!

Zoals ieder jaar stelt de Rabobank een flink bedrag beschikbaar om te verdelen aan ruim 400 deelnemende verenigingen op de Noord-Veluwe. Elk lid mocht vijf stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal twee op dezelfde vereniging/stichting mochten worden uitgebracht. Vorig jaar kreeg SEH 1242,13 euro; een paar tientjes meer dus dan dit jaar.

Iedereen die op de voetbalvereniging uit Heerde heeft gestemd: heel erg bedankt! Uiteraard gaat onze dank ook naar de Rabobank voor het houden van deze mooie actie en het per post uitreiken van de cheques.

Mede dankzij het bedrag van de Rabobank ClubSupport willen we willen we de jeugd naast training en wedstrijden ook leuke activiteiten kunnen aanbieden zoals jeugdzwemmen, het jeugdweekend en een feestavond. Uiteraard zodra dit weer kan in tijden van corona.