Stem op SEH bij Rabobank ClubSupport!

Vrijdag 02 oktober 2020

De actie Rabo ClubSupport (voorheen Clubkas Campagne) 2020 gaat zeer binnenkort van start. Leden van de bank kunnen vanaf maandag 5 oktober stemmen op hun favoriete vereniging op de Veluwe om de clubkas te spekken. Ook SEH heeft zich wederom aangemeld voor deze leuke actie.

Voor wie lid is, alleen leden van de Rabobank mogen dus stemmen, vragen we je om op jouw club (S.E.H.) te stemmen! Doet dat zo snel mogelijk, de stemperiode eindigt op 25 oktober.

Zoals ieder jaar stelt de Rabobank een fors bedrag beschikbaar om te verdelen aan de verenigingen op de Veluwe. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal twee op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht. Het te ontvangen bedrag kan dus flink oplopen. In 2019 kreeg SEH bijvoorbeeld 1242,13 euro voor de inrichting van de jeugdhoek in de nieuwe kantine (zie afbeelding voor cheque vorig jaar)!

Een dergelijk bedrag willen we natuurlijk graag weer. Mede dankzij het bedrag van de Rabobank ClubSupport willen we willen we de jeugd naast training en wedstrijden ook leuke activiteiten kunnen aanbieden zoals jeugdzwemmen, het jeugdweekend en een feestavond. We hopen dat we dit binnen afzienbare tijd weer kunnen organiseren. Voor nu hebben we twee tenten aangeschaft die we op het sportpark neerzetten om de jeugd een eigen plek te geven, zodra we de kantine weer (beperkt) kunnen gebruiken natuurlijk.

Stemmen kan dus tot en met 25 oktober van dit jaar. Na die datum worden de stemmen geteld en vindt de verdeling onder alle verenigingen plaats. De uitreiking van de cheques vindt plaats in november. Dan wordt dus ook bekend welk bedrag SEH ontvangt.

Meer info en stemmen: klik hier! Weet je niet hoe je moet stemmen? Dat kan door in te loggen in de app of op de website van Rabobank. Zie hier de uitleg.