Wedstrijd SEH 1 vanuit huis live te volgen!

Woensdag 30 september 2020

Net nu het eerste elftal van SEH zijn eerste derby van het seizoen speelt zaterdag, uit in Epe tegen EZC’84, gooien nieuwe maatregelen rond het coronavirus voor veel toeschouwers roet in het eten. Immers; de sportwedstrijden, zowel amateur als professioneel, vinden plaats zonder publiek. Supporters van de blauwwitten uit Heerde zijn dus helaas niet welkom zaterdagmiddag.

Toch is er nog enigszins goed nieuws te melden, want de wedstrijd is voor de vele gedwongen thuisblijvers wél live te volgen. De lokale omroep RTV794 gaat de wedstrijd namelijk live uitzenden. Dit is bij KPN het geval op kanaal 1468, klanten van Ziggo kunnen afstemmen op televisiezender 36.

De zender niet op je tv? De wedstrijd is via een stream ook online te volgen. Dat kan via de site van RTV794 of via YouTube. Er zal zo nu en dan ook commentaar worden gegeven bij de beelden door Martijn Strunk. We bedanken RTV 794 voor het feit dat ze deze gelegenheid aanbieden bij de derby!

De wedstrijd is ook te volgen op een aantal andere- en meer gebruikelijke- manieren. Wie liever bijvoorbeeld het duel wil volgen op de radio kan afstemmen op 106.5 FM. Clubverslaggever Anton van Noorel zal hier zoals gewoonlijk voor de lokale omroep het verslag doen. Uiteraard zal er ook geprobeerd worden via Twitter en de LiveUitslagen-app de laatste ontwikkelingen te delen.

Het duel op het J.B. Sportpark in Epe begint aanstaande zaterdag om 15.00 uur!