Christijan Vonderman eerste ‘DA Heerde man of the match’

Zaterdag 26 september 2020

Middenvelder Christijan Vonderman van de eerste selectie van voetbalvereniging SEH uit Heerde heeft zaterdag als eerste een pakket mogen ontvangen uit handen van Jeanet Draaijer, van drogisterij en parfumerie DA Heerde.

De bekende drogisterij en parfumerie is sinds dit seizoen de vaste sponsor van de ‘man van de wedstrijd’, tijdens de thuiswedstrijden van SEH 1. Doorgaans vier ´vaste volgers´ van het team mogen dan aan de vijf beste spelers van het duel punten geven. De voetballer met de meeste punten is de man of the match en krijgt dan een fraai pakket van DA aangeboden. Afgelopen zaterdag, tijdens de wedstrijd tegen ’s-Heerenbroek, was Christijan Vonderman met 14 punten de winnaar. De middenvelder had een belangrijk aandeel in de 2-1 zege, want hij scoorde het winnende doelpunt vanaf de penaltystip.

Omdat het om de eerste thuiswedstrijd in de competitie van SEH 1 ging, werd het pakket van DA door Jeanet Draaijer zelf direct na de wedstrijd uitgereikt aan Vonderman. Ook de overige thuiswedstrijden dit seizoen zal er een man of the match worden gekozen en ontvangt de winnaar een pakket van drogisterij en parfumerie DA Heerde, gevestigd aan de Dorpsstraat in het centrum van Heerde.

De uitslag van de man of the match is hier te vinden.