Belangrijkste regels rond corona bij SEH

Donderdag 01 oktober 2020

Het bestuur van SEH doet een dringend beroep op een ieder: Houd ons sportpark vrij van corona en houd je aan de regels!

Hierbij nogmaals de belangrijkste regels die op ons sportpark gelden. Deze regels zijn geactualiseerd eind september, toen er aangescherpte maategelen zijn ingesteld. Een vriendelijk verzoek, ook aan bezoekers en uitploegen, onderstaande goed door te nemen:

Blijf thuis bij klachten! Laat je testen op corona. Tot na de uitslag van de test kom je niet op het sportpark.

• Bij aanvang van trainingen en wedstrijden vraagt de trainer/leider uitdrukkelijk of er spelers met klachten zijn.

• Bij een positieve test zal de GGD contactonderzoek doen en adviseren wat te doen. Als het een teamlid betreft kan er tot dan door de rest van het team gewoon gespeeld worden.

Houdt anderhalve meter afstand van elkaar! Bij jongeren onder de 18 jaar is dat niet nodig. Jongeren boven de 12 jaar moeten wel 1 ½ meter afstand houden tot mensen ouder dan 18 jaar.

• Kom zoveel mogelijk in sportkleding naar het sportpark.

• In de kleedruimtes voor 18+'ers mogen niet meer dan 8 personen tegelijk. Douchen zoveel mogelijk thuis(!), maar het mag in de kleedruimte. Maximaal 2 tegelijk en zo kort mogelijk.

• Er geldt een verplichte looprichting naar de kleedruimtes. De enige ingang van de kleedkamers is aan de zijde van veld 2 en de uitgangen zijn aan de zijde van het hoofdveld. De uitgangen mogen niet als ingang gebruikt worden!

Wedstrijdbesprekingen kunnen in de kantine (op 1 ½ meter ). Voor de jeugd tot 18 jaar geldt een uitzondering en mag dat ook in de kleedruimte. Ook één van de tenten vooraan het sporpark kan daarvoor worden gebruikt.

Toeschouwers zijn niet meer toegestaan. Dat geldt ook voor de ouders van de jongste spelers. Een uitzondering geldt voor trainers/leiders en ouders die het team naar een uitwedstrijd vervoeren. Dit geldt ook voor de ons bezoekende teams.

• Leiders/trainers vangen hun tegenstander zo mogelijk al bij de poort van het sportpark op en informeren hen over de op ons sportpark geldende regels. Als gastheer/vrouw een kop koffie aanbieden is mogelijk.

• Bij vervoer per auto of busje naar uitwedstrijden worden mondkapjes gebruikt. Dit geldt niet voor leden uit een gezin als deze alleen gebruik maken van het vervoer.

De kantine heeft geen horeca functie. Neem desgewenst zelf wat te drinken mee van huis.

Vergaderingen/besprekingen/cursussen e.d. kunnen gewoon doorgang vinden. Op voorwaarde dat de 1,5 meter afstand wordt gehouden en het maximum van 30 personen bij elkaar. Als de vergadering is afgelopen ga dan naar huis.

• Na de wedstrijd/training verlaat je zo snel mogelijk het sportpark. Je wordt namelijk dan als toeschouwer aangemerkt.

Meer info over de maatregelen rondom corona bij SEH is hier te vinden.