Grote Clubactie van start bij SEH

Dinsdag 13 oktober 2020

De Grote Clubactie start zaterdag 19 september. Voor de teams meisjes en jongens 010 tot en met 015 ligt een envelop met instructies en boekjes met machtigingen klaar in de linker kast van het wedstrijdsecretariaat, in de commissiekamer. Dus geen gedoe met contant geld.

Beste leiders: willen jullie je teams aan het werk zetten? Via deze link kom je terecht op de verkooppagina van SEH. Hier kun je het aantal loten aanvinken dat je wilt bestellen en je gegevens invoeren. Als je vervolgens op 'Verstuur' klikt heb je je bestelling gedaan en ontvang je direct een bevestigingsmail. Het bedrag wordt door de Grote Club Actie geïncasseerd van het bankrekeningnummer dat je hebt opgegeven en je lotnummer(s) ontvang je een paar dagen later per e-mail. Je hoeft verder niets te doen.

Bovenstaande link zullen wij zo breed mogelijk verspreiden. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Graag de machtigingen uiterlijk voor 30 oktober inleveren, wij moeten ze daarna verwerken. Juist nu is een bijdrage voor onze club erg belangrijk. Van elk verkocht lot van 3 euro krijgt de vereniging 2,40 euro. Als supporters vereniging hebben wij het goede voorbeeld gegeven en al 50 loten gekocht! Bij de bestuursleden van de Supporters Vereniging van SEH kunnen ook contant loten worden gekocht.

Vanaf 10 december kun je de trekkingsuitslag bekijken op clubactie.nl. Daarnaast worden de prijswinnaars per e-mail geïnformeerd!