Meld je aan als coronavrijwilliger!

Vrijdag 04 september 2020

Sinds een paar weken draait de carrousel van trainingen en wedstrijden weer. Helaas niet als vanouds, want in verband met de coronacrisis is er wel het een en ander veranderd. Als bestuur hebben we op basis van de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de KNVB en NOC/NSF nagedacht hoe we het een en ander zo coronaproof mogelijk zouden kunnen organiseren.

We hebben nu een paar weken kunnen proefdraaien en op zich lopen de zaken vrij aardig, maar in de praktijk lopen we tegen één groot probleem aan:

GEBREK AAN VRIJWILLIGERS!

We hebben de afgelopen weken geëvalueerd en daaruit is naar voren gekomen dat we op de zaterdag tenminste 22 vrijwilligers voor verschillende taken nodig hebben om de organisatie goed draaiende te houden.

We hebben vrijwilligers nodig voor:

- bar

- keuken

- bediening

- koffie verkoop

- gastheer/-vrouw (opvang bezoekende teams en scheidsrechters)

- toezichthouders (algehele controle op naleving regels)

Er wordt gewerkt in 3 shifts: (8 - 11 uur; 11 - 14 uur en 14 - 18 uur)

We willen een tijdelijke poule vormen van mensen die zich beschikbaar stellen. Geef aan wanneer en waarvoor je beschikbaar bent. Hoe meer mensen zich aanmelden des te minder vaak wordt er een beroep op je gedaan.

WE REKENEN OP JE!

Mochten we er niet in slagen voldoende vrijwilligers te vinden dan zullen bepaalde faciliteiten niet meer geboden kunnen worden en dat betekent een aanzienlijke inkomstenderving voor de vereniging! Zover laten we het toch niet komen?

AANMELDEN VIA: voorzitter@vvseh.nl

Barend de Ruiter