SEH 5 zoekt vaste keeper!

Zondag 30 augustus 2020

Na een lange periode zonder vaste keeper zoekt het team SEH 5 naar een vaste doelman. Ze hebben zelf een omschrijving gemaakt van wat ze hopen te vinden:

Wat wordt er gezocht?

- Een keeper die geregeld beschikbaar is op zaterdag

- Een sociale persoonlijkheid is een pré

- Van een biertje na de wedstrijd houdt

- Van barbecuen houdt

- En ook niet geheel onbelangrijk; een balletje kan tegenhouden

Wanneer spelen wij?

Wij spelen doorgaans op zaterdagen omstreeks 14.30 uur.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van plusminus 19 spelers die op zaterdag gezellig een balletje trappen. Sommige van ons kunnen dat goed, anderen wat minder. Het team won afgelopen weekend met 0-3 bij vv Heerde 3! Het is een elftal met een evenwichtige mix qua leeftijd, tussen de 18 en 45 jaar.

Onze positie is vaak rond de middenmoot, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk veranderen bij het vinden van een geschikte keeper!

Niet geheel onbelangrijk zijn de uitjes: naast de barbecues reist het team eens per jaar met een gezelschap van ongeveer 15 man af richting België. Daar wordt verbleven voor een (lang) weekend in een mooie villa om vervolgens te barbecuen. Tevens gaat er een iets kleiner gezelschap eens per jaar samen skiën.

 

Al met al een gezellig voetbalteam! Dus mocht je voldoen aan een aantal of alle bovengenomende criteria, dan ben je van harte welkom. Geïnteresseerd of ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is? Neem dan contact op met de leider van het team, Damy Bredenhof. Bekijk hier meer info of een impressie van het teamuitje.

Delen van dit bericht, ook op social media, wordt gewaardeerd!