SEH 1 opent competitie bij Zalk

Zaterdag 22 augustus 2020

Het eerste elftal van voetbalvereniging SEH uit Heerde speelt de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2020-2021 in en tegen Zalk. Het wedstrijdprogramma van onder meer de 4e klasse D is dit weekend bekendgemaakt door de KNVB.

De eerste speelronde van de competitie is op zaterdag 19 september. Een week later speelt de ploeg van trainer Edwerd Schuring op het eigen sportpark ´De Eeuwlanden´ tegen 's- Heerenbroek.

De laatste wedstrijd voor de winterstop, speelronde twaalf, is op 12 december. Dan komt VSW uit Windesheim op bezoek in Heerde. Dit najaar speelt SEH de derby's tegen EZC'84 en WZC Wapenveld uit. De wedstrijd tegen VEVO is wél op De Eeuwlanden, op 21 november. In het voorjaar vinden er rond half maart twee derby's direct na elkaar plaats voor de Heerdenaren.

De tweede seizoenshelft en het kalenderjaar 2021 wordt ingeluid met een uitwedstrijd op 't Harde. Dat is op zaterdag 16 januari. De laatste speelronde is normaliter op 15 mei. Dan moeten de blauwwitten uit Heerde op bezoek naar Wilsum. De week ervoor is het laatste thuisduel, de derby tegen WZC Wapenveld.

Met uitzondering van drie wedstrijden beginnen alle potjes vooralsnog om 14.30 uur. Alleen de uitduels tegen CSV´28 (op 5 december), Dieze West (27 februari) en VSW (27 maart) starten om 15.00 uur. Zie voor het volledige programma de afbeelding bij dit bericht. Het seizoen is weer verdeeld in drie periodes.

Het eerste elftal is inmiddels al volop in training. De eerste drie oefenwedstrijden zijn na vandaag al gespeeld. Het overige programma en de bekerwedstrijden, vanaf volgende week, zijn hier te vinden.