Alle info over corona

Zaterdag 01 augustus 2020

Het afgelopen half jaar is er al veel gezegd en geschreven over het coronavirus. Ook bij SEH. En hoe je het ook wendt of keert; we hebben er nog altijd volop mee te maken. Sterker; nu de competitie weer op het punt van beginnen staat is duidelijk dat de uitdaging serieus is.

We krijgen veel vragen, suggesties en opmerkingen over de maatregelen en richtlijnen die gelden op het sportpark. Dat begrijpen we. Om het zo duidelijk mogelijk te krijgen voor iedereen is deze pagina aangemaakt, waarop we zoveel mogelijk informatie over dit onderwerp zullen verstrekken. Ongetwijfeld onvolledig, maar zeker de moeite waard om het eens goed door te nemen! We rekenen in ieder geval op ieders respect en begrip rondom de maatregelen, ook de komende periode.

Het is ook zeker noodzakelijk dat vrijwilligers zich zullen aanmelden als toezichthouder, om erop toe te zien dat alle regels worden nageleefd. Is dat niet het geval, dan is de kans aanwezig dat we het sportpark moeten sluiten. Meer info of aanmelden, liefst op zo kort mogelijke termijn, bij het dagelijks bestuur.

Let op; bij ontwikkelingen en actualiteiten zal deze pagina worden bijgewerkt. Houd het dus goed bij!

Allereerst misschien wel het allerbelangrijkste. De basisregels die voor in Nederland gelden en dus ook voor alle bezoekers van vv SEH van toepassing zijn:

* Blijf bij klachten thuis en laat je testen;

* Houd 1,5 meter afstand van anderen;

* Was vaak je handen en hoest en nies in de elleboog;

* Vermijd drukte

Ben je bezoeker of van de uitploeg? Lees hier dan een overzicht van de belangrijkste regels.

Dan over de situatie bij de club zelf. In onze laatste nieuwsbrief is te lezen over de belangrijkste zaken op een rij. Wat zijn de algemene regels en hoe zit dat met wedstrijden en toeschouwers?

Inmiddels is vanaf zaterdag 22 augustus 2020 een registratieplicht voor bezoekers (ook leden) op ons sportpark ingevoerd. En ook voor het gebruik van de kleedruimtes zijn de regels aangescherpt. Dit is allemaal te lezen in de mededeling aan de leden van het bestuur.

Vanwege de coronamaatregelen zijn de trainingsschema’s zodanig aangepast dat er doordeweeks coronaproof getraind kan worden. Hier is een speciaal schema voor gemaakt. Dat is hier te vinden.

Onze kantine en het terras bieden onder de huidige beperkingen plaats aan ongeveer 90 bezoekers. Ook hier gelden de nodige maatregelen en restricties. Wat daar allemaal bij komt kijken is hier te lezen. Let wel; de openingstijden van de kantine zijn veranderd. De overige genoemde wet- en regelgeving blijft van kracht!

Sinds 6 mei zijn de trainingen bij voetbalvereniging SEH weer opgestart voor alle jeugdelftallen. Er zijn door de mensen van SEH de afgelopen week verschillende protocollen opgesteld. Een deel van deze documenten is alweer ingehaald door de actualiteit. Toch bevat het nog altijd bruikbare maatregelen of tips.

Heb je nog andere vragen? Dan kun je terecht bij een van de leden van het dagelijks bestuur. En houd de site in de gaten voor updates en nieuwe berichten!

Ook wijzen we nog graag op andere handige linkjes om eens te bekijken:

Coronavirus en sport, informatie van NOC NSF

Overzicht coronaprotocollen KNVB

FAQ, veelgestelde vragen coronavirus KNVB, vooral het kopje 'veldvoetbal' is van toepassing

Informatie van de gemeente Heerde

Informatie van de landelijke overheid