Programma teams SEH in augustus

Zondag 16 augustus 2020

De eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen zijn inmiddels al gespeeld en vrijwel alle teams van vv SEH zijn in training of zullen hier deze week aan beginnen.

De jeugdteams vanaf de onder 13 (jongens én meiden) en diverse seniorenelftallen spelen vanaf 29 augustus bekerwedstrijden. Voor hen begint de competitie normaliter op 19 september.

De jongere jeugd, tot 13 jaar, begint op 5 september al aan de competitie.

Simpelweg betekent het dat de komende weken naast de eerste trainingen ook de nodige oefenduels zullen plaatsvinden. Het zijn voor bijna iedereen de eerste wedstrijden sinds begin maart! Het oefen- en bekerprogramma van SEH 1 is in een apart bericht te vinden. Via dit document is ook het programma van de overige teams- van 17 tot en met 28 augustus- te bekijken (of zie de afbeelding- oudere versie!)*.

Voor wie wil komen kijken bij de wedstrijden vragen we iedereen zich te houden aan de regels en voorschriften die zijn opgesteld. Deze zijn ook te vinden in de onlangs verstuurde nieuwsbrief. Hier zijn niet alleen de richtlijnen voor toeschouwers te vinden, maar ook rond het gebruik van kleedkamers en wedstrijden. Lees het dus goed door!

*Het wedstrijdschema is wel onder voorbehoud van wijzigingen. Zo gaat het duel van de dames op 22 augustus niet door!