Startdata en tijden trainingen

Dinsdag 28 juli 2020

Aangezien het nieuwe seizoen voor de deur staat, willen wij op deze wijze alvast enkele datums met jullie delen. Zo is in het bestand 'startdata seizoen 2020-2021' te zien wanneer welk team weer begint met trainen. Aanvullend hierop zijn de data waarop de KNVB de beker- en competitie indelingen bekend maakt:

* 7 augustus de bekerindeling, 8 augustus het speelschema.

* 21 augustus de competitie-indeling, 22 augustus het speelschema.

Het kan zijn dat een team later van start gaat met de training, in verband met de vakanties, dit is aan de trainer zelf om te bepalen. Bij de eerste trainingen zal de materiaalcommissie sleutels van ballenhokken uitdelen en trainingsmaterialen verstrekken. De trainingsdagen- en tijdstippen zijn te vinden in het bestand: 'trainingstijden/veldindeling 2020-2021'.

Mochten er vragen zijn over bovenstaande dan kunt u contact zoeken met een lid van het jeugdbestuur of het Hoofd Jeugd Opleidingen. Beide genoemde documenten zijn ook te vinden op de site via de opties 'vereniging' en 'publicaties'.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en hopen elkaar in het nieuwe seizoen te mogen begroeten op sportpark 'De Eeuwlanden'!

Het Jeugdbestuur.