Samenwerking SEH en Fysiotherapie Praktijk Dynamiek

Dinsdag 14 juli 2020

De medische staf van voetbalvereniging SEH uit Heerde wordt met ingang van het komende seizoen, 2020-2021, uitgebreid met Fysiotherapie Praktijk Dynamiek. Het doel is om de spelers op medisch/fysiek vlak maximaal te laten presteren. Enerzijds worden er op verschillende manieren gekeken hoe blessures voorkomen kunnen worden, anderzijds is het doel om spelers weer zo snel mogelijk fit te krijgen. Om dit te kunnen laten slagen, zijn er korte lijnen tussen de medische en technische staf.

Jasper Dijkslag namens Fysiotherapie Praktijk Dynamiek: ,,Het is mooi om onderdeel uit te kunnen maken van een voetbalverenging die veel ambitie heeft op sportmedisch vlak. Door middel van snelle doelgerichte behandelingen, korte lijnen en het opstellen van een medisch rapport kunnen we nog specifieker behandelen en bijsturen waar nodig.’’

Namens de voetbalvereniging reageert Gert Toorn ook: ,,Wij zijn blij dat we een samenwerking aangaan met Fysiotherapie Praktijk Dynamiek. Het zorgt voor een verdere professionalisering binnen onze club op medisch gebied. En dat vinden we belangrijk!’’

Afgelopen week werd nog even stilgestaan bij de nieuwe samenwerking en kreeg Jasper Dijkslag uit handen van Gert Toorn een bosje bloemen overhandigd (foto) als dank en waardering.

 

Naar aanleiding van deze samenwerking zijn er ook twee protocollen opgesteld, die vanaf heden in werking zijn. De documenten zijn op de site te vinden via 'vereniging' en 'publicaties' en staan ook hieronder.

*Een protocol blessure preventie en behandeling, klik hier.

*Een protocol over het gebruik van de medische ruimte, klik hier.