DA Heerde nieuwe sponsor SEH!

Vrijdag 10 juli 2020

De bekende drogisterij en parfumerie DA uit Heerde is toegevoegd als een nieuwe sponsor bij voetbalvereniging SEH uit hetzelfde dorp. Het bedrijf, gevestigd aan de Dorpsstraat in het centrum, heeft een contract getekend voor vier seizoenen.

De naam van de DA zal als gevolg van de sponsoring voortaan ook langs het hoofdveld van SEH te vinden zijn, middels een fraai reclamebord. Verder wordt de drogisterij en parfumerie ook de vaste sponsor van de ‘man van de wedstrijd’, tijdens de thuiswedstrijden van SEH 1. Doorgaans vier ´vaste volgers´ van het team mogen dan aan de vijf beste spelers van het duel punten geven. De voetballer met de meest punten is de man of the match en krijgt dan een fraai pakket van DA aangeboden.

Onlangs is het contract van deze mooie samenwerking officieel ondertekend, door de eigenaar van drogisterij en parfumerie DA Heerde, Jeanet Draaijer, en Gert-Jan Toorn van de sponsorcommissie van SEH (zie foto). Als dank en blijk van waardering werd door de club een bos bloemen aangeboden aan deze lokale ondernemer!