Extra derby’s bij indeling competitie SEH 1

Vrijdag 10 juli 2020

De indeling voor het nieuwe voetbalseizoen is in de nacht van afgelopen donderdag op vrijdag bekendgemaakt door de KNVB. SEH 1 speelt in het seizoen 2020-2021 in de 4e klasse D. Net als vorig seizoen liggen er nu ook weer ritjes in het verschiet richting Kampen en Zwolle (en omgeving), maar zijn er ook de nodige derby’s te noteren op de Noord-Veluwe!

De nieuwe indeling: vierde klasse D.

CSV ’28 (Zwolle)

Dieze West (Zwolle)

EZC '84 (Epe)

’t Harde

’s-Heerenbroek

Noord Veluwe Boys (Hattemerbroek)

Reaal Dronten

VEVO

VSW (Windesheim)

Wilsum

Wijthmen

WZC Wapenveld

Zalk

SEH

Op papier een mooie indeling met veertien teams en met eigenlijk alleen maar ploegen in de omgeving. Ten opzichte van vorig jaar is er slechts één wijziging te melden. VV Kampen verdwijnt uit het standaardvoetbal. Daar komt EZC '84 uit Epe voor in de plaats. Daarmee krijgen we er dus twee extra derby’s in het seizoen bij! Verder hebben we ook de duels tegen VEVO en WZC nog staan. Vanwege het onafgemaakte seizoen vorig jaar door het coronavirus zijn er geen degradanten in deze 4e klasse. Naar verwachting zullen alleen de uitwedstrijden tegen Dieze West, VSW en CSV '28 om 15.00 uur beginnen, de overige duels starten 14.30 uur.

Het programma wordt later (pas) bekend. De eerste speelronde voor de competitie zal op basis van de speeldagenkalender op zaterdag 19 september zijn. Uiteraard op voorwaarde dat corona geen roet in het eten gooit. De bekerindeling volgt op 24 juli, een dag later wordt daar het speelschema voor bekend.