SEH vanaf nu ook op Instagram!

Zaterdag 04 juli 2020

Liefhebbers van social media opgelet! Het wel en wee van de voetbalvereniging SEH uit Heerde is vanaf heden ook te volgen op Instagram. Het account waarop we te vinden zijn heet vv.seh.

Naast een goedbezochte website, groepen op WhatsApp en een account op Twitter zijn er nog veel meer mogelijkheden om de, met name jongere, leden te informeren. Daar zijn we ons als club van bewust. Daarom starten we met de bekende en populaire social media Instagram. Het account is aangemaakt en er is een plan voor opgesteld, dat de komende maanden ook in de praktijk verder zal worden uitgewerkt. Het eerste bericht is inmiddels ook al geplaatst en in korte tijd hebben we veel volgers gekregen!

Doel van deze aanmelding op Instagram is om met name de SEH-jeugd van 12 tot 18 jaar beter te informeren en ook te betrekken bij de voetbalvereniging. Via de website en de nieuwsbrief weten we al veel leden te bereiken, maar we denken dat dit nog voor een verbetering kan zorgen bij de jeugd. Zaken die op de Instagrampagina voorbij kunnen komen zijn het laatste nieuws, evenementen, tussenstanden en uitslagen van SEH 1 of bijvoorbeeld gave foto’s en video’s die tijdens wedstrijden of trainingen zijn gemaakt van allerlei teams.

Het opzetten van een pagina op Instagram is een samenwerking tussen het jeugdbestuur en de PR-commissie van SEH. Bij leden van deze afdelingen kun je terecht voor meer informatie. Vergeet ons voor nu vooral niet te volgen of te liken op Instagram! Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.