Clubhuis vanaf 2 juli weer geopend

Maandag 29 juni 2020

Vanaf 1 juli treden nieuwe versoepelingen aangaande de corona-lockdown in werking. Eerder werd via de website al gecommuniceerd dat trainen, ook voor volwassenen, zonder fysieke beperkingen vanaf 1 juli weer is toegestaan. In dit bericht extra informatie over de heropening van het clubhuis vanaf 2 juli aanstaande.

De openingstijden van ons clubhuis zijn vanaf 2 juli 2020 als volgt vastgesteld: op de donderdagavond van 19:30 tot uiterlijk 23:00 en op de zaterdagmiddag van 13:30 tot 17:30 uur.

De kantinecommissie vraagt alle leden en bezoekers van het clubhuis met klem zich op deze dagen te houden aan opgestelde wet- en regelgeving waaraan ook SEH zich dient te houden en die daarnaast ook geldig zijn in alle overige horeca-etablissementen te Nederland.

Bij bezoek aan het clubhuis (Niet fit? Blijf thuis!) dient u uw handen te desinfecteren bij aankomst. Dit kan bij de ingang van het clubhuis. Vervolgens dient u gebruik te maken van een aangebrachte looproute in en rondom het clubhuis en kunt u uitsluitend gebruik maken van zitplaatsen. Er zal zoveel mogelijk aan tafel worden bediend. Daarnaast is in alle gevallen de 1,5 meter afstand leidend!

De kantinecommissie vraagt u dringend om gehoor te geven aan deze opgestelde richtlijnen en daarnaast ook om adviezen en/of verzoeken van barvrijwilligers en/of toezichthouders sportief op te pakken en te accepteren.

De kantinecommissie en haar barvrijwilligers zien er naar uit om u weer te mogen ontmoeten in en rondom ons prachtige clubhuis. Steun de vereniging en breng op één van de hierboven genoemde dagen een bezoek aan sportpark ‘de Eeuwlanden’!

Kantinecommissie SEH