Trainingstijden voor teams in juli

Zondag 28 juni 2020

In de maand juni blijft sportpark 'De Eeuwlanden' nog beperkt geopend voor trainingen van teams. Deze trainingen zullen plaatsvinden met de nieuwe teams (én trainers), dus voor het seizoen '20-'21.

Net als in andere zomers is trainen in juli nog op enkele momenten in de week mogelijk bij SEH, namelijk alleen op donderdagavond en zaterdagmiddag. In overleg met trainers en leiders kunnen de jeugdteams nog twee keer trainen. Dit gebeurt alleen op veld 1 en 2. Bekijk de afbeelding bij dit bericht voor het trainingsschema of klik hier! Let op; dit schema geldt alleen dus voor de donderdagen 2 en 9 juli. Daarna is het tijd voor de welverdiende zomerstop voor de jeugdleden!

Vanaf 1 juli gaan de nodige versoepelingen in werking. Het onderling 1,5 meter afstand houden is dan tijdens het sporten ook voor de volwassenen niet meer nodig, dus 'normaal spelcontact' mag weer. Ook de sportkantines mogen definitief vanaf 1 juli weer open. De openingstijden van het clubhuis van SEH zijn als volgt vastgesteld: op de donderdagavond van 19.30 uur tot uiterlijk 23.00 uur en op de zaterdagmiddagen van 13.30 uur tot 17.30 uur. 

In en rond de kantine wordt gewerkt met toezichthouders. De regels rondom een bezoek aan de kantine volgen nog binnenkort. De handhavers aan de poort/bij het hek zullen er vanaf 2 juli niet meer staan, aangezien we weer bezoekers mogen toelaten op De Eeuwlanden. Uiteraard op voorwaarde dat iedereen zich houdt aan de basisregels, zoals thuisblijven bij klachten en de 1,5 meter afstand houden!