FOTO'S: Afsluiting Veldhuis League en Minipups

Donderdag 25 juni 2020

De jongste talenten van de Veldhuis League4Kidz en de Minipups van voetbalvereniging SEH uit Heerde hebben deze woensdag hun laatste training van het seizoen afgewerkt. Tijdens de oefeningen, wedstrijdjes en natuurlijk de afsluiting onder bijna tropische omstandigheden zijn foto’s gemaakt.

De jongste talenten van voetbalvereniging SEH uit Heerde hebben sinds eind augustus op de zaterdagmorgen hun kunsten mogen vertonen op het hoofdveld van De Eeuwlanden. En op woensdagmiddag hadden de spelers van de Veldhuis League4Kidz een training. Vanwege het coronavirus konden de spelers een aantal weken niet in actie komen, maar gelukkig hebben ze er toch nog een mooi eind van het seizoen van kunnen maken. Deze laatste periode hebben de Minipups ook op woensdagmiddag getraind.

Tijdens de afsluiting woensdag werd iedereen naar voren gevraagd en elke speler kreeg een aandenken aan dit toch wel bijzondere seizoen.

Van de afsluiting zijn foto´s gemaakt door Leon Schotman. Deze bijna zeventig afbeeldingen zijn te bekijken in het speciaal hiervoor aangemaakte album op deze site.