Dion van Velsen tweede versterking voor SEH!

Woensdag 20 mei 2020

Een tweede nieuwe speler zal tijdens het volgende seizoen zijn opwachting gaan maken in het veld voor SEH 1: Dion van Velsen (20 jaar- foto) komt deze zomer over van onze buren, van VV Heerde. De voetbaltechnische commissie (vtc) van SEH is blij dat de voorhoedespeler aansluit bij de jonge, talentvolle selectie. Zeker ook omdat twee aanvallers, Erik Barneveld en Wessel van der Most, juist gaan stoppen bij het team.

De nieuwe speler meldt het volgende over zichzelf:

‘Hallo,

Mijn naam is Dion van Velsen, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Heerde. Ik heb vanaf mijn 5de jaar altijd met plezier bij V.V. Heerde gevoetbald.

Het was geen gemakkelijke keuze, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging en die wil ik graag aangaan bij SEH. Als voetballer speel ik in de voorhoede, als spits of buitenspeler. Mijn sterke punten zijn snelheid, overzicht en scorend vermogen.

Momenteel volg ik de opleiding Sportkunde aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding en ik hoop volgend jaar af te studeren. Daarnaast heb ik een bijbaan bij Sportcentrum De Koekoek in Vaassen.

Ik kijk er naar uit om het nieuwe voetbalseizoen in te gaan!

Met sportieve groet,

Dion van Velsen’

De vereniging wenst Dion uiteraard veel plezier én succes toe bij SEH. We hopen dat hij, evenals zijn teamgenoten, snel weer in officiële wedstrijden te aanschouwen is voor het publiek!

Eerder werd al bekend dat Christijan Vonderman (20 jaar) ook de overstap maakt naar SEH, hij komt van zondag eersteklasser vv Heino. In dit bericht is hier meer over te lezen, evenals andere wijzigingen binnen het selectieteam.