Indeling jongensteams online!

Dinsdag 16 juni 2020

Zoals eerder deze maand al aangekondigd: de voorlopige indelingen van de jongensteams voor het seizoen 2020-2021 zijn vandaag, zaterdag 16 mei, op de site van SEH geplaatst. De informatie is vanaf heden te vinden via: 'Vereniging' - 'Publicaties' - 'Trainers en leiders'!

Het document met de indeling is ook hier in één keer te lezen!

Onderaan het document is via tabbladen aan te geven welke leeftijdscategorie je wilt bekijken. Zie je dan niks? Het kan zijn dat je dan aan de rechterkant nog weer even naar boven moet scrollen!

Na overleg met trainers, coördinatoren en leiders zijn ook de voorlopige klasse-indelingen van de jongensjeugdteams van SEH voor komend seizoen bepaald, deze zijn ook in het document te vinden per team.

Voor vragen over de indeling kan er contact opgenomen worden met Hoofd JeugdOpleidingen Gerrit van Leeuwen of lid van de VoetbalTechnischeCommissie, Michiel de Gooijer. Het gaat in totaal om 20 teams voor volgend seizoen, een heel mooi aantal!

Update 16 juni: De afgelopen weken hebben nog een aantal wijzigingen plaatsgevonden. De veranderingen zijn immiddels doorgevoerd in de indeling, die hierboven te bekijken is!