Christijan Vonderman versterkt SEH 1!

Donderdag 30 april 2020

Met ingang van het nieuwe seizoen zal een nieuwe speler zijn opwachting maken voor SEH 1 in het veld: Christijan Vonderman (20 jaar- foto) maakt de overstap van zondag eersteklasser vv Heino. De voetbaltechnische commissie (vtc) van de voetbalvereniging uit Heerde is blij dat middenvelder Christijan bij SEH komt spelen en hoopt dat hij zich op ‘De Eeuwlanden’ kan ontwikkelen en een leuke tijd tegemoet gaat!

De nieuwe aanwinst laat het volgende over zichzelf weten:

 

‘Hallo,

Komend seizoen ben ik blij onderdeel uit te mogen maken van de eerste selectie van SEH. Ik kom uit Heino, ben 20 jaar en heb tot nu toe altijd bij v.v. Heino gevoetbald. In de jeugd in de selectieteams en het afgelopen seizoen bij de eerste selectie.

Voor mijn ontwikkeling lijkt het mij beter om de uitdaging bij SEH aan te gaan. Een ambitieuze club, met een visie die bij mij past. Als voetballer speel ik controlerend op het middenveld. Ik ben een verbindingsspeler met als sterkere punten passing en inzicht. Ook fysiek kan ik mijn mannetje staan.

Momenteel doe ik examen bij Landstede Sport en Bewegen, profiel bewegingsagogiek en loop ik stage in Wapenveld op het Sprengen College. Ik hoop, net als veel voetballers, dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet in gevaar komt en dat er weer snel met plezier gevoetbald kan worden.

Met sportieve groet,

Christijan Vonderman’

 

De vereniging heet Christijan uiteraard van harte welkom en wenst hem veel succes toe!

Wijzigingen:

Naast de komst van Christijan Vonderman vinden nog enkele wijzigingen plaats binnen de eerste selectie. Aanvallers Erik Barneveld en Wessel van der Most stoppen bij het team. Bij de staf geldt dit voor hoofdtrainer Pascal Diender en keeperstrainer John van de Vosse. Eerder deze maand werd bekend dat met ingang van het komende seizoen Pascal zich assistent-trainer van het eerste elftal van HHC Hardenberg mag noemen! Lees hier meer over in dit bericht.

De staf van SEH 1 is al wel weer op volle sterkte voor het seizoen 20/21, zoals eerder gemeld: Damian Scholten uit Zwolle wordt de nieuwe keeperstrainer; de nieuwe hoofdtrainer is Edwerd Schuring.