Voetbalcompetities niet meer hervat

Woensdag 01 april 2020

Met het oog op de afgelopen dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.

Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland. Dus ook voor alle teams van vv SEH uit Heerde.

Verder is er besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen, meldt de voetbalbond ons. Een werkgroep van de KNVB gaat de consequenties hiervan nog nader uitwerken. Lees hier het bericht op hun site met alle info. Overigens hebben de leden hierover ook een mail ontvangen van de KNVB.

Door de nieuwe overheidsmaatregelen is het niet meer toegestaan om tot en met 28 april te voetballen. Tot die datum is sportpark De Eeuwlanden dus in ieder geval ook gesloten voor iedereen!