Sportpark SEH blijft tot nader order dicht

Maandag 23 maart 2020

Als gevolg van de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB besloten al het voetbal in Nederland tot en met 31 maart af te gelasten. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order zijn uitgesteld.

Het bestuur van SEH is donderdagmiddag bij elkaar gekomen en heeft verder besloten, in overleg met andere partijen, om het advies van de voetbalbond over te nemen. Dat betekent dat het sportpark tot 1 april (inmiddels in ieder geval tot en met 6 april) voor alle activiteiten is afgesloten. Dus ook voor trainingen, activiteiten of bijvoorbeeld een bezoek aan de kantine. We hebben deze maatregel genomen om groepsactiviteiten te vermijden. Groepstrainingen in SEH-verband kunnen niet doorgaan, omdat daarmee het beoogde effect teniet wordt gedaan.

Het advies kan natuurlijk aangepast worden, in dat geval zal dit besluit door het bestuur worden heroverwogen. We rekenen op ieders respect en begrip de komende weken!

Update zondag 15 maart, 19.00 uur:

Als gevolg van de aanvullende maatregelen die de overheid vandaag heeft genomen in de aanpak van het coronavirus in Nederland is het sportpark langer afgesloten: tot en met maandag 6 april. Dit geldt niet alleen voor scholen en horeca, maar dus ook voor sportclubs als vv SEH!

Update maandag 23 maart, 20.30 uur:

Alle samenkomsten in Nederland worden tot 1 juni verboden. De grens van honderd personen verdwijnt ook. Het ministerie van VWS bevestigt echter aan de KNVB dat het advies van het RIVM met betrekking tot sportverenigingen ongewijzigd is gebleven, en dus loopt tot en met 6 april, en niet tot 1 juni zoals overal in eerste instantie te lezen was! Alle sportclubs en sportvoorzieningen, zo ook SEH, zijn zeker dicht tot en met 6 april.

Update dinsdag 31 maart, 21.00 uur:

De KNVB heeft na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Lees hier het hele bericht op onze site.

Het bestuur van vv SEH